Mont Saint Michael in Garderen

in april heb ik als centraal beeld, van het buitendeel van ’t Veluws zandsculpturen festijn te Garderen, de Mont Saint Michael van 4 meter hoog mogen maken.

In 12 dagen heb ik van kloosterkerk tot stadsmuur alle straatjes, kerken, huizen van dit franse schiereiland mogen maken. Een hele klus, maar het resultaat mag er zijn.

Nog tot eind oktober 2019 te zien in De Beeldentuin te Garderen.

herstel zandsculpturen Kuinderbos

vrijdag 28 september 2018 zal ik de 8 zandsculpturen die langs de looproute in het Kuinderbos Noordoostpolder staan bijwerken. Alle “kijkende” vinger schade bijwerken, zodat de 8 sprookjes er voor de herfstvakantie weer mooi bijstaan.

Het Kuinderbos is overdag vrij toegankelijk en een oase van rust en mooie natuur. Nu kan er dus ook genoten worden van 8 zandsculpturen die gemaakt zijn in kubkisten met een afdakje, zodat ze mooi beschut staan en ook lang mooi blijven, als de mensen er maar afblijven.

Start van de wandelroute is naast de Manege Kuinderbos, Schoterweg 5a Bant.

 

Garderen 2018

In maart en begin april heb ik weer samen met mijn collega’s de zandsculpturen gemaakt voor ’t Veluws zandsculpturenfestijn.
Thema dit jaar “Hollandse Meesters”.  De Sculpturen zijn allemaal 3D schilderijen uit de gouden Eeuw.
Ik mocht het schilderij van Vermeer “Gezicht op Delft” in 3D vorm geven. Een mooie uitdaging.
’t Veluws zandsculpturenfestijn is maandag t/m zaterdag te bezoeken. Oude Barneveldseweg 5 te Garderen.
Gezicht op Delft 3D als zandsculptuur in Beeldentuin Garderen

Orvelte 20 April 2014

Op 20 april 2014 was het zandsculpturenpark in het museumdorp Orvelte klaar. In 10 beelden wordt Drenthe uitgebeeld.

Vanaf de Hunnebedbouwers, Jagers, Komst christendom, Ellard en Bramerd, de herder, turfsteekers met zaaier en aardappeleters, Bartje, gebouwen van drenthe zoals de kerk Dwingeloo, Rolde, kasteel Coevorden, Ja knikker, Huize Echten, via de souveniershop van dierenpark Emmen naar de snelle motoren van de TT is drenthe in verschillende stijlen uitgebeeld. 

Een erg mooi zandsculpturenpark wat samen met het mooie dorp een bezoek meer dan waard is. 

Elke dag open van 11 tot 17 uur tot en met oktober te bezoeken.

Tuin & Zo Veendam

Op vrijdag 28 februari, zaterdag 1 maart en zondag 2 maart 2014 bouw ik een zandsculptuur midden in de Sorghvliethal te Veendam op de beurs Tuine&Zo. Het publiek kan vanaf het terras bekijken hoe het zandsculptuur vorm krijgt.  

Garderen 2014

In april 2014 heb ik weer samen met mijn collega’s het Veluws zandscultpurenfestijn in De Beeldentuin te Garderen opgebouwd. Dit jaar is het thema ” De Gouden Eeuw”

Dit jaar mocht ik weer een deel van de Amsterdamse Grachten neerzetten, en wel de Gouden bocht. Met de rijk versierde huizen lieten de bewoners zien hoe rijk ze waren. Met op de voorgrond een beeld van een welgesteld gezin uit de gouden eeuw (gemaakt door Manon) vormt het weer een erg mooi onderdeel van, het weer geweldig en kwalitief hoog, zandsculpturenpark.

De sculpturen zijn nog te zien tot 1 november 2014.

Garderen 2013

In maart 2013 heb ik samen met 20 collega’s weer het veluws zandsculpturenfestijn in De Beeldentuin te Garderen gemaakt. Dit jaar als thema ” hou van Holland”.

Aan mij de eer om in een zandbult in L vorm van 8 meter lang en ca 2,5 meter hoog de Amsterdamse grachten uit te beelden.

Samen met alle kenmerkende nederlandse beelden en binnen de uitgebeelde nederlandse ‘spreekwoorden en gezegden’ een zeer mooi sculpturenparkt die een bezoek zeker de moeite waard is.

De sculpturen staan nog tot eind oktober 2013 

Jesolo ITALY

In 2012 heb ik samen met mijn collega’s van Sultans off Sand op het strand in Jesolo de geschiedenis van Venetie uitgebeeld.

Aan mij de taak om uit één helf van de vorm van 9×5 meter en 4 meter hoog, de basiliek “Maria dell saluta” te maken.

Een erg mooi bouwwerk om in zand te maken. Na 10 dagen doorwerken was het sculpturenpark af en was ik erg tevreden met mijn deel daarin.